€ 21.99
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

De patisserie 1

De patisserie

De patisserie van Charlotte Jacobi is hét perfecte recept voor iedere lezer die van liefde, rivaliteit en taart houdt. Voor de fans van Lucinda Riley, Anne Jacobs en Corina Bomann.

De historische roman De patisserie, het eerste deel in de gelijknamige serie van Charlotte Jacobi, is een romantische familiesaga die zich afspeelt aan het einde van de negentiende eeuw.

Als de negentienjarige Ida Tritschler met haar familie naar de Elzas verhuist, kan ze niet wachten om haar nieuwe stad te ontdekken. In Straatsburg openen de Tritschlers hun droompatisserie, op een steenworp afstand van wat hun grootste rivaal blijkt te worden: de patisserie van de familie Picard.

Ida is vastbesloten de nieuwe taartenkoningin van de stad te worden, maar natuurlijk zitten de Picards niet op concurrentie te wachten. Tot overmaat van ramp wordt Ida ook nog verliefd op zoon Lucien Picard, wat een enorm schandaal veroorzaakt. Het jonge stel ontdekt dat de problemen tussen hun families veel verder gaan dan een simpele rivaliteit tussen de bakkerijen. Lukt het Ida en Lucien om alle obstakels te overwinnen en hun families bij elkaar te brengen?

‘Een heerlijke mix die doet verlangen naar meer.’ – Weltbild

Algemeen
TitelDe patisserie 1 - De patisserie
Verkoperbol.com
Inhoud
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatummaart 2022
AfmetingenAfmeting: 21,4 x 14,1 x 3,2 cm
Aantal pagina's398 pagina's
IllustratiesNee
Betrokkenen
Auteur(s)Charlotte Jacobi
UitgeverXander Uitgevers B.V.
Vertaling
Vertaald doorCora Kool
Overige kenmerken
Gewicht520 g
StudieboekNee
Verpakking breedte141 mm
Verpakking hoogte32 mm
Verpakking lengte214 mm
Informatie van verkoper
EAN9789401616959
CategorieBoeken ❯ Kookboeken
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...