€ 88.95
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Stapelstein Colors Stapelstenen Fresh

3 stuks

Stapelstein Stapelstenen

De stapelstenen van Stapelstein zijn onmisbaar in het open einde spel. Balanceren, stapelen, de vloer is lava, zitten, bewegen, sorteren, je kunt er écht alle kanten mee uit! Gemaakt van grondstof besparende EPP en 100% recyclebaar. Het materiaal is vrij van weekmakers en andere chemicaliën en dus helemaal veilig in gebruik. Het materiaal waar de Stapelstein stapelstenen van is gemaakt heeft een isolerende eigenschap, hierdoor voelt hij altijd warm aan (fijn voor blote voeten) ook in een koude omgeving. Je kunt ze dus ook gemakkelijk buiten gebruiken, zelfs in de sneeuw!

Ze zijn mega licht van gewicht, ze wegen maar 180 gram en zijn daarom ook voor de kleinste makkelijk te gebruiken en verplaatsen. Door het materiaal zijn ze veilig in gebruik en kan het geen kwaad als er kindermondjes bij in de buurt komen. Op bijten is ook geen probleem, hoewel je misschien wat tandafdrukken kan blijven zien kunnen er geen stukjes vanaf gebeten worden. Ze zijn weerbestendig, waterafstotend en UV-bestendig dus ook geschikt om lekker mee buiten te spelen.


Ze kunnen tot 180 kg dragen en zijn dus ook geschikt voor volwassenen ;)

Specificaties

  • 3x Stapelstein: 1x roze, 1x mint en 1 x paars (kan gecombineerd worden met alle andere stapelstenen en Balance Board )
  • Veilig spelen: geen scherpe hoeken, water-, speeksel-, bijt- en UV-bestendig.
  • Één stapelsteen weegt maar 180 gram en is belastbaar tot 180 kg.
  • Afmetingen: diameter = 27,5 cm, hoogte = 12 cm.
  • Klimaatneutraal geproduceerd in Duitsland.
  • 100% recyclebaar.


Als gevolg van lichtomstandigheden tijdens het fotograferen van producten en verschillende scherminstellingen, kan de kleur van de producten op het scherm afwijken van het werkelijke effect.

Puntige en scherpe voorwerpen en oppervlakken zoals scharen, messen, spijkers, draad, stenen, enz. moeten worden vermeden. Niet in contact brengen met de Stapelstein.
Puntige en scherpe voorwerpen en oppervlakken kunnen blijvende schade toebrengen aan Stapelstein.
Vermijd extreme hitte en alle mogelijke ontstekingsbronnen (vlammen of vonken).
Bij het spelen in het water dienen de Stapelstein alleen als speelgoed en niet als zwemhulp. De Stapelstein mogen daarom alleen in ondiep water onder toezicht van volwassenen worden gebruikt.
Wees voorzichtig met balanceren! Op gladde vloeren kunnen schokkerige bewegingen ertoe leiden dat de Stapelsteine uitglijdt. Een tapijt of een soort yogamat zal voorkomen dat de Stapelstein wegglijdt.

Algemeen
TitelStapelstein Colors Stapelstenen Fresh - 3 stuks
VerkoperMeer voor Kinderen
Materiaal & afmetingen
Afmetingen27 x 27,5 cm
Overige kenmerken
Gewicht818 g
Verpakking breedte282 mm
Verpakking hoogte280 mm
Verpakking lengte287 mm
Informatie van verkoper
EAN4260607082496
CategorieTuin
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...