€ 26.90
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Blafre

Stalen drinkfles 500 ml, RVS drinkbeker Donkerblauw

Handig en mooi tegelijk deze stoere stalen drinkfles van 500ml van het Noorse merk Blafre. Deze praktische drinkfles is afsluitbaar met een donkerblauw gekleurde siliconen draaidop. Makkelijk te openen en te sluiten, én bovendien gegarandeerd lekvrij! De drinkflessen van Blafre zijn ideaal voor onderweg, op school of de kinderopvang en zijn bovendien geschikt voor de vaatwasser. Wel zo handig!

De robuuste drinkfles is gemaakt van RVS en is zeer hygiënisch (bacteriewerend). De fles bevat geen schadelijke stoffen (BPA-vrij) en is dus 100% kindveilig. Een duurzaam en milieuvriendelijk alternatief voor pakjes drinken en plastic drinkflessen. En ook nog eens een plaatje om te zien!

Over Blafre

Het Noorse familiebedrijf Blafre is opgericht in de herfst van 2005, tijdens het eerste zwangerschapsverlof van ondernemer Ingrid. Blafre ontwerpt en maakt een aantal volledig unieke producten, allemaal gebaseerd op prachtige Ekeberg-tuinen uit Oslo en de kust van Helgeland.

Alle kinderproducten van Blafre zijn gemaakt van de hoogste kwaliteit materialen, zo ethisch en natuurlijk als mogelijk. De drinkflessen zijn gemaakt van RVS en de lunchtrommels van veilig, recyclebaar plastic zonder chemische stoffen. De verpakking is gemaakt van karton en voor de meeste BLAFRE producten vindt de reis van productie naar het eindproduct plaats in de lokale omgeving van Oslo. Je kunt het merk Blafre herkennen aan de kleurrijke en mooie retro designs.

Algemeen
TitelBlafre - Stalen drinkfles 500 ml - RVS drinkbeker Donkerblauw
VerkoperKids with Flair
Samenvatting0,5 liter | RVS | Afmeting: 0 x 7 x 18 cm | blauw | grijs
Productspecificaties
Geschikt voor aantal personen1
OpvouwbaarNee
VaatwasserbestendigJa
In de doos1 DRINKFLES
Type flesDrinkfles voor volwassenen
Inhoud en samenstelling van dit artikel
Inhoud0,5 liter
Model
Kleurblauw | grijs
Afmetingen
AfmetingenAfmeting: 0 x 7 x 18 cm
Breedte7 cm
Hoogte18 cm
Materiaal
MateriaalRVS
Overige informatie
Aantal stuks in verpakking1
In de doos1 DRINKFLES
Informatie van verkoper
EAN7090015483977
CategorieKoken & Tafelen
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...