€ 20.99
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Ongetemd leven

‘Lees dit boek,’ zegt Adele over ‘Ongetemd leven’, dé bestseller in de VS, Nederland en Vlaanderen, waarin Glennon Doyle benadrukt: hoe moediger je bent, hoe gelukkiger je wordt.

Bestsellerauteur Glennon Doyle laat in ‘Ongetemd leven’ zien hoe vrouwen volledig en krachtig zichzelf kunnen zijn en daarmee meer geluk in het leven kunnen ervaren. Van jongs af aan hebben vrouwen geleerd te leven naar de verwachtingen van de buitenwereld, en Doyle pleit er in dit boek voor dat we die verwachtingen nu loslaten en ontdekken wie we echt willen zijn.

Door haar eigen verhaal met de lezer te delen geeft de auteur ons allemaal de kracht om gehoor te geven aan de innerlijke stem die wij te lang hebben genegeerd. Alleen door echt jezelf te zijn, kun je werkelijk gelukkig zijn en je mooiste leven leiden. Ontdek wie jij was, voordat de wereld jou vertelde wie je moest zijn.

Zou het niet fantastisch voelen om volledig en krachtig jezelf te zijn? ‘Ongetemd leven’ is eerlijk, kwetsbaar en compassievol en Glennon Doyle inspireert als nooit tevoren. Daarnaast is dit een heerlijk meeslepend verhaal over liefde, vertrouwen en overwinning.

'Als je er klaar voor bent, dan zal dit boek je brein door elkaar schudden en je ziel laten schreeuwen. Ik ben zo klaar voor mezelf na het lezen van dit boek. Alsof ik voor de eerste keer ooit in mijn lichaam zit. Wow. Iedereen die het vermogen heeft om echt los te laten en om je aan je eigen verlangens voor een dierbaar leven over te geven– doe het. Lees het. Beleef het. Oefen het.' - ADELE

‘Ongetemd leven zal vrouwen bevrijden – emotioneel, spiritueel en fysiek. Het is fenomenaal.’ - Elizabeth Gilbert

‘Moedigt vrouwen aan de gevestigde orde af te wijzen en hun intuïtie te volgen.’ - Publishers Weekly

Glennon Doyle is de auteur van de bestsellers ‘Carry on en leef’ en ‘Carry on, heb lief’. Ze is activiste, spreker en influencer en woont in Florida met haar vrouw en drie kinderen.

Algemeen
TitelOngetemd leven
SubtitelVind het lef om helemaal jezelf te zijn
Verkoperbol.com
SamenvattingNederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789021577111 | 336 pagina's
Inhoud
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatumjuli 2020
AfmetingenAfmeting: 22 x 15,1 x 2,6 cm
Aantal pagina's336 pagina's
IllustratiesNee
Betrokkenen
Auteur(s)Glennon Doyle
UitgeverKosmos Uitgevers
Overige kenmerken
Gewicht480 g
StudieboekJa
Verpakking breedte151 mm
Verpakking hoogte26 mm
Verpakking lengte220 mm
Informatie van verkoper
EAN9789021577111
CategorieBoeken ❯ Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...