€ 34.99
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Reisfotografie

Reisfotografie is misschien wel de discipline waar je als fotograaf het meest veelzijdig voor moet zijn. Je combineert fotografie van adembenemende landschappen met macrofoto’s van exotische dieren en portretten van de interessante lokale bevolking. Je moet op het juiste moment op de juiste plek zijn en ook nog eens alle juiste apparatuur bij je hebben. Hoe doe je dat allemaal?

Of je nu op een speciale fotoreis bent of een familievakantie: je wilt thuiskomen met een verzameling geweldige foto’s die de lading van jouw reis dekken. Ben je het beu om reisfoto’s te maken die er ‘prima’ uitzien en wil jij je vrienden eindelijk eens omverblazen met jouw fotografie? Dan biedt Scott Kelby je de oplossing!

Het grote reisfotografieboek is geen theorieboek vol verwarrend jargon en gedetailleerde concepten. Daar zit je niet op te wachten. In dit boek vertelt topfotograaf Scott Kelby je precies in welke situatie je welke instelling moet gebruiken en welke knop je moet indrukken. Scott beantwoordt je vragen, geeft je advies en deelt de fotografiegeheimen die hij heeft geleerd, zonder de onnodige technische uitleg en diagrammen.

Het boek bevat 200 prachtige foto’s waarbij Scott Kelby je telkens uitlegt hoe hij die foto heeft gemaakt en hoe jij dat ook kunt doen. Zo zorg je er samen voor dat jouw reisfoto’s zo mooi, levendig, meeslepend en professioneel worden, dat toeschouwers zich meteen op de plek van bestemming wanen.

Algemeen
TitelReisfotografie
Verkoperbol.com
SamenvattingNederlands | Druk: 1 | Paperback | 9789463562317 | 256 pagina's
Inhoud
TaalNederlands
BindwijzePaperback
Druk1
Verschijningsdatumdecember 2021
AfmetingenAfmeting: 24 x 17 x 1,5 cm
Aantal pagina's256 pagina's
IllustratiesNee
Betrokkenen
Auteur(s)Scott Kelby
UitgeverDuuren Media, Van
Vertaling
Originele TitelTHE TRAVEL PHOTOGRAPHY BOOK
Overige kenmerken
Extra groot lettertypeNee
Gewicht0.66 kg
StudieboekNee
Verpakking breedte170 mm
Verpakking hoogte15 mm
Verpakking lengte240 mm
Informatie van verkoper
EAN9789463562317
CategorieBoeken ❯ Kunst & Fotografie
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...