€ 25.00
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

De kracht van het NU

Limited Edition

De limited edition van Eckhart Tolles 'De kracht van het Nu', hét spirituele boek van de afgelopen decennia, nodigt je uit je over te geven aan het Nu. Bevrijd jezelf van je constante denken!

'De kracht van het Nu' van Eckhart Tolle is al jaren de nummer 1 van de spirituele non-fictie in Nederland. Wereldwijd heeft Eckhart Tolle met dit boek miljoenen mensen handvatten gegeven om in het nu te leven om zo meer geluk en rust te ervaren. Nu is er een schitterend verzorgde limited edition met een herziene vertaling voor de 21e eeuw.

"Alles gebeurt in het Nu en alles vinden we in het Nu."

Tolle's praktische en mystieke boodschap reikt ons transcendente waarheden aan die ons vrij maken. Om de weg te gaan die wordt beschreven in de bestseller De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen.

We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen. Daar komen we er ook achter dat we al 'heel' en 'volmaakt' zijn.

Velen zullen tijdens het lezen van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan. Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven.

Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als 'overgave', 'vergeving' en 'het onnoembare'. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu, hét spirituele boek van de afgelopen decennia.

Algemeen
TitelDe kracht van het NU - Limited Edition
SubtitelGids voor een bewust en gelukkig leven
Verkoperbol.com
SamenvattingNederlands | Druk: 1 | Hardcover | 9789020218718 | 224 pagina's
Inhoud
TaalNederlands
BindwijzeHardcover
Druk1
Verschijningsdatumdecember 2021
AfmetingenAfmeting: 20,6 x 16,8 x 3,1 cm
Aantal pagina's224 pagina's
IllustratiesNee
Betrokkenen
Auteur(s)Eckhart Tolle
UitgeverAnkhhermes, Uitgeverij
Vertaling
Vertaald doorPeter Roelofsen | Linda Jansen
Overige kenmerken
Gewicht545 g
StudieboekJa
Verpakking breedte168 mm
Verpakking hoogte31 mm
Verpakking lengte206 mm
Informatie van verkoper
EAN9789020218718
CategorieBoeken ❯ Persoonlijke ontwikkeling & Mindfulness
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...