€ 21.95
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Flexibel magneet memobord

Zwart

Flexibel magneet memobord in de kleur zwart of grijs. Zelfs op te hangen op gebogen oppervlakken. Met wit of zwart pennetje, gum en houdertje.

Dit whiteboard voor de koelkast is gemaakt van polypropyleen kunststof. Het magneet memobord is 30 cm breed, 0,5 cm dik en 42 cm hoog. Genoeg schrijfruimte dus! Bestel het bord in de zwart en plak hem op een magnetisch oppervlak in huis. Met het witte of zwarte pennetje kun je notities opschrijven. Na het schrijven klik je deze in het magnetische houdertje, dat ook een gummetje bevat. Het magneet memobord is flexibel en kan dus ook op licht gebogen oppervlakken hangen.

Notities opschrijven

Met dit koelkast memobord van Balvi vergeet je nooit meer belangrijke taken of boodschappen. Hang het whiteboard aan de koelkast of op een andere centrale plek in huis en schrijf gelijk al je noties en gedachten op.

Magneet memobord bestellen

Bestel dit gave koelkast memobord voor op de koelkast of neus nog even tussen onze andere whiteboarden. Bij So Clever hebben we namelijk nog genoeg exemplaren voor je klaarstaan die enorm praktisch zijn voor op kantoor of in de hal. Ook hebben we speciale magnetische hangers voor op de koelkast.

Algemeen
TitelBalvi Flexibel magneet memobord - Zwart
Verkoper24kado.nl
SamenvattingAfmeting: 0,6 x 30 x 42 cm
Materiaal & afmetingen
AfmetingenAfmeting: 0,6 x 30 x 42 cm
Breedte30 cm
Hoogte42 cm
Productinformatie
Afmetingen inclusief verpakking0,6 x 30 x 42 cm (lxbxh)
Gewicht4 kg
Productspecificaties
Gewicht4 kg
In de doosnvt
Model
GeslachtVoor unisex
KleurZwart
Overige informatie
In de doosnvt
Materiaal
MateriaalKunststof
Informatie van verkoper
EAN8430306267913
CategorieWonen
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...