€ 35.90
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Reis organizer

Zwart, Sorteervakken, Ophangen zonder boren, Opvouwbaar

Deze reis organizer heeft drie opvouwbare plankjes waarop broeken, schoenen en T-shirts passen. Vouw de hang organizer op in de koffer en op plek van bestemming hang je de koffer organizer gelijk in de kast zonder je kleding opnieuw in je handen te moeten hebben.

Deze koffer organizer is gemaakt van Polyester en heeft een zwarte kleur. De hang organizer is op te hangen met 2 haakjes en heeft 3 plankjes om kleding of schoenen op te leggen. De reis organizer is 45 cm breed, 32,5 cm diep en 75 cm hoog, is volledig opvouwbaar en kan daarom mee in elke koffer.

Kastruimte creëren op reis

Met deze reis organizer van Balvi heb je nooit meer last van te kleine opbergmogelijkheden op vakantie. Leg al je schoenen, T-shirts en broeken op de drie plankjes en vouw de koffer organizer met alle kledingstukken op in je koffer. Op plaats van bestemming hoef je alleen maar de hang organizer uit de vouwen en aan een kast, kapstok of douchegordijn te hangen. Met deze organizer voor op reis creëer je overal kastruimte.

Reis organizer van Balvi bestellen

Bestel jij deze organizer voor je koffer voor je volgende vakantie? Bij So Clever hebben we nog meer handige reis- en auto organizers voor onder andere je kleding, sieraden en elektronica.

Algemeen
TitelBalvi Reis organizer - Zwart - Sorteervakken, Ophangen zonder boren, Opvouwbaar
VerkoperSO CLEVER - Dé opbergshop
Samenvatting32,5 x 45 x 75 cm (lxbxh) | 1 stuk(s) | 0 liter
Informatie van verkoper
EAN8430306272122
CategorieHuishouden
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...