€ 24.95
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Papieren kerstster Ø60 cm Raja- incl. verlichtingsset-blauw

Handgemaakte papieren kerstster met verlichting - diameter 60 cm

Stapelkorting bij aankoop van 2 of meer kerststerren

De Raja is een met de hand gemaakte vijfpuntige ster die is bedrukt met een prachtig en betoverend patroon met een goudkleurige basis. Hierin zijn allerlei vormen uitgesneden waarachter zijdepapier is geplakt. Met de lamp aan zorgt dit voor een prachtig lichteffect.

Highlights:

● Materiaal: gecertificeerd FSC-papier
● Afmetingen: diameter 60 cm
● Inclusief verlichtingssetje (3 meter snoer met stekker, schakelaar en kleine fitting)
● Eerlijk geproduceerd handwerk uit India
● Verkrijgbaar met rood, groen of blauw kleuraccent
● Goed te combineren met onze andere papieren kerststerren

Betoverend lichteffect
Een papieren kerstster is onmisbaar om in huis een gezellige kerstsfeer te creëren. Onverlicht is deze papieren kerstster al prachtig. Maar met verlichting komt de ster 's avonds helemaal tot leven. De kleuren en het patroon komen dan nog mooier uit.

Het contrast met overdag is soms zelfs zo groot dat het wel een toverlamp lijkt. Het verschil kun je goed zien aan de foto's en video: met een zwarte achtergrond is de ster verlicht; met witte achtergrond onverlicht. Bovendien, in het echt is deze ster nog veel mooier dan op de foto’s.

Eenvoudig op te hangen
De kerstster wordt plat verpakt in een kartonnen envelop toegestuurd. De ster is eenvoudig en snel uit te klappen en te sluiten met behulp van de schuifknoop. De gebruiksaanwijzing vind je op de envelop of bekijk het filmpje bij de foto’s.

Behandel de kerstster voorzichtig: het is papier en papier kan scheuren. Tip: bewaar de envelop om de ster na de feestdagen in te bewaren tot volgend jaar.

Inclusief verlichtingssetje
De ster wordt geleverd inclusief verlichtingsset. Dit bestaat uit een wit snoer van 3 meter met stekker en een kleine fitting (E14). Een lampje wordt niet meegeleverd. Je kunt elk lampje met een kleine fitting gebruiken. Wij adviseren hiervoor een LED-lampje van 3 tot 4,5 Watt.

Ook voor feesten, slaap- en kinderkamers
Natuurlijk denk je bij een papieren ster in eerste instantie aan kerstdecoratie, maar je kunt er ook het hele jaar door plezier aan beleven. Bijvoorbeeld in een slaap- of kinderkamer. En zelfs in de zomer als sfeerverlichting tijdens een tuinfeest.

Eerlijk geproduceerd in India
De productie van de kerststerren vindt plaats in een bedrijf in India met circa 40 vaste medewerkers. Dit bedrijf hanteert normale werktijden en betaalt eerlijke lonen. Er is geen kinderarbeid of dwangarbeid en er wordt gezorgd voor veilige en gezonde werkomstandigheden. Het bedrijf is gecertificeerd door het Business Social Compliance Initiative (BSCI), dat jaarlijks een audit uitvoert.

Algemeen
TitelPapieren kerstster Ø60 cm Raja- incl. verlichtingsset-blauw
VerkoperMoreThanHip.nl
Materiaal & afmetingen
Afmetingen60 cm
Overige kenmerken
Aantal stuks in verpakking1 stuk(s)
Gewicht400 g
Kleurblauw , goud
MateriaalPapier
Met verlichtingJa
Product hoogte60 cm
Speciaal geschikt voor kerstJa
Type afwerkingGlanzend
Verpakking breedte270 mm
Verpakking hoogte30 mm
Verpakking lengte360 mm
Voor binnen of buitenVoor binnen
Informatie van verkoper
EAN8719743367159
CategorieKerst
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...