€ 24.95
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Papieren kerstster Ø 60 cm Sumana

incl. verlichtingsset, wit

7-puntige kerstster van handgeschept papier met verlichting - diameter 60cm

Stapelkorting bij aankoop van 2 of meer kerststerren

Het einde van het jaar is de periode om het in huis gezellig te maken met kerstversieringen en verlichting. Deze handgemaakte 7-puntige papieren ster uit India draagt zeker bij aan de feestvreugde.

De Sumana is gemaakt van handgeschept papier, waarop een kringelend patroon van gaatjes en borduurwerk in de kleur van het papier en met gouddraad is gemaakt.

In daglicht is deze papieren kerstster al prachtig. Maar als de ster verlicht is komt zowel de structuur van het handgeschepte papier als het gaatjespatroon tot leven. Het verschil kun je goed zien aan de foto's: met een zwarte achtergrond is de ster verlicht; met witte achtergrond onverlicht.

Bovendien, in het echt is deze ster nog veel mooier dan op de foto’s.

Highlights:
● Materiaal: gecertificeerd FSC-papier
● Afmetingen: diameter 60 cm
● Inclusief verlichtingssetje (3 meter snoer met stekker, schakelaar en kleine fitting)
● Eerlijk geproduceerd handwerk uit India
● Verkrijgbaar in wit, crème en turkoois
● Goed te combineren met onze andere kerststerren

Eenvoudig op te hangen
De kerstster wordt plat verpakt in een kartonnen envelop toegestuurd. De ster is eenvoudig en snel uit te klappen en te sluiten met behulp van de schuifknoop. De gebruiksaanwijzing vind je op de envelop of bekijk het filmpje bij de foto’s.

Behandel de kerstster voorzichtig: het is papier en papier kan scheuren. Tip: bewaar de envelop om de ster na de feestdagen in te bewaren tot volgend jaar.

Inclusief verlichtingssetje
De ster wordt geleverd inclusief verlichtingsset. Dit bestaat uit een wit snoer van 3 meter met stekker en een kleine fitting (E14). Een lampje wordt niet meegeleverd. Je kunt elk lampje met een kleine fitting gebruiken. Wij adviseren hiervoor een LED-lampje van 3 tot 4,5 Watt.

Ook voor feesten, slaap- en kinderkamers
Natuurlijk denk je bij een papieren ster in eerste instantie aan kerstdecoratie, maar je kunt er ook het hele jaar door plezier aan beleven. Bijvoorbeeld in een slaap- of kinderkamer. En zelfs in de zomer als sfeerverlichting tijdens een tuinfeest.

Eerlijk geproduceerd in India
De productie van de kerststerren vindt plaats in een bedrijf in India met circa 40 vaste medewerkers. Dit bedrijf hanteert normale werktijden en betaalt eerlijke lonen. Er is geen kinderarbeid of dwangarbeid en er wordt gezorgd voor veilige en gezonde werkomstandigheden. Het bedrijf is gecertificeerd door het Business Social Compliance Initiative (BSCI), dat jaarlijks een audit uitvoert.

Algemeen
TitelPapieren kerstster Ø 60 cm Sumana - incl. verlichtingsset - wit
VerkoperMoreThanHip.nl
Materiaal & afmetingen
Afmetingen60 cm
Overige kenmerken
Aantal stuks in verpakking1 stuk(s)
Gewicht400 g
Kleurwit
MateriaalPapier
Met verlichtingJa
Product hoogte60 cm
Speciaal geschikt voor kerstJa
Type afwerkingReliëf
Verpakking breedte270 mm
Verpakking hoogte30 mm
Verpakking lengte360 mm
Voor binnen of buitenVoor binnen
Informatie van verkoper
EAN8719743365469
CategorieKerst
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...