€ 149.95
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Shopper tas van vintage bruin ecoleer met tabletvak

Dallas

Stijlvolle werktas voor dames met afneembare schouderband

Met deze kleine, compacte werktas of shopper tas kan je toch heel wat meenemen. Er past een A4-schrijfblok, een kleine laptop, tablet of iPad (t/m 11,6 inch) en allerlei andere zaken die je dagelijks nodig hebt in, zoals je portemonnee, make-up, sleutels etc.

Je kunt deze damestas gemakkelijk over de schouder dragen, maar ook kruiselings of crossbody. Deze elegante, sterke werktas voor dames is ook nog eens duurzaam geproduceerd. Fijn om te weten!

Highlights
● Afmetingen: 37 x 28 x 8 cm (buitenmaten)
● Robuust, plantaardig gelooid rundleer
● Binnenin: notebook/tabletvak van 28,5 x 20 x 2 cm (t/m 11,6 inch) + 1 ruim open vak voor A4 en 1 ritsvak voor bijv. portemonnee en telefoonvak
● Voor- en achterzijde: een ruim insteekvak met rits
● Verstelbare, afneembare schouderband (max. 140 cm)
● Gewicht: 950 gram
● Fair made in India

Plantaardig gelooid leer

Deze tas is gemaakt van rundleer van hoge kwaliteit, dat hoofdzakelijk met plantaardige stoffen is gelooid. Daarna is het behandeld met olie, wat het leer een natuurlijke en ruige vintage uitstraling geeft. Hierdoor behoudt het zijn natuurlijke karakter en zal het in de loop der tijd een prachtig patina krijgen.

Vanwege het hoge vetgehalte kan het leer in het begin licht afgeven. Dit is echter zuiver plantaardig en zal met een normale wasbeurt volledig verdwijnen.

Informatie van verkoper
EAN8719743364578
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd0 - 99 jaar

Loading...