€ 54.95
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Schrijfmap A5 met rits bruin ecoleer met praktische vakken

Washington

Handige, sterke conferentiemap van bruin plantaardig gelooid leer

De Washington is een handige en super sterke conferentiemap met aan de rechterkant ruimte voor een A5-schrijfblok en links een aantal vakjes in diverse formaten.

Deze schrijfmap is gemaakt van sterk, ecologisch gelooid rundleer. Hierdoor heeft deze een doorleefde vintage uitstraling, die in het gebruik alleen maar mooier wordt.

Highlights
● Buitenmaten 18 x 23,5 x 4 cm
● Robuust, plantaardig gelooid rundleer
● Sluit met degelijke ritssluiting rondom
● Voor A5 schrijfblok en met verschillend insteekvakjes
● Fair made in India

A5-schrijfblok

Als je de Washington openklapt kun je aan de rechterkant een A5-schrijfblok bevestigen. Dit kan zowel door het achterplat van het schrijfblok in de sleuf in de voering te schuiven, als door het achter de elastische band te steken.

Veel handige vakjes

De linkerzijde heeft vier vakjes voor visitekaartjes, creditcards en dergelijke. Daarachter een insteekvak en een vak waar je nog een stapeltje A5-documenten kwijt kunt. Middenin vind je nog een pennenhouder.

Veilige ritssluiting rondom

De rondom lopende ritssluiting sluit de schrijfmap op een veilige manier. Je kunt deze dus comfortabel onder je arm dragen zonder het risico te lopen iets te verliezen.

Plantaardig gelooid leer

Deze schrijfmap is gemaakt van rundleer van hoge kwaliteit, dat hoofdzakelijk met plantaardige stoffen is gelooid. Daarna is het behandeld met olie, wat het leer een natuurlijke en ruige vintage uitstraling geeft. Hierdoor behoudt het zijn natuurlijke karakter en zal het in de loop der tijd een prachtig patina krijgen.

Informatie van verkoper
EAN8719743364608
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd0 - 99 jaar

Loading...