€ 225.00
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Glijbaan voor binnen

Wit hout

Houten glijbaan voor kinderen: geschikt voor leeftijden een en omhoog

Houd uw kinderen actief als ze in hun kamer zijn met deze prachtige, handgemaakte houten glijbaan. Dit aantrekkelijke en kindvriendelijke product wordt in Europa handgemaakt door mensen die weten wat kinderen willen. Uw kinderen zullen uren plezier hebben op deze duurzame en aantrekkelijke glijbaan gemaakt van niet-giftige houten materialen schuif.

Besloten dat het eindelijk tijd is om de iPad uit de handen van je kinderen te worstelen en ze iets anders te doen te geven? Met deze stevige glijbaan gemaakt van hout, kan dat blijken te zijn minder van een gevecht dan je had verwacht! Deze glijbaan is eenvoudig te monteren en te onderhouden en te demonteren voor opslag wanneer deze niet in gebruik is; dat zal een zeldzame gelegenheid zijn, hoewel, omdat kinderen graag op deze houten glijbaan spelen. Er is al lang gezegd dat eenvoudige bezigheden behoren tot de meest populaire voor kinderen en, in onze ervaring, deze dia is het bewijs. Deze dia helpt kinderen niet alleen een enorme hoeveelheid plezier te hebben om hun motorvaardigheden te ontwikkelen en is ookgeschikt voor binnen- en buitengebruik..

Karakteristiek:

 1. De glijbaan is gemaakt van hoogwaardig hout dat is bedekt met kindveilige, niet-giftige verf
 2. Brede trappen en comfortabele handgrepen maken het voor uw kind gemakkelijker om aan de slag te gaan en de veiligheid te garanderen
 3. Solide constructie zeer eenvoudig te implementeren – geen gereedschap nodig
 4. Vouwt en ontvouwt dankzij gemonteerde scharnieren
 5. Product is geschikt voor thuisgebruik
 6. De glijbaan is gericht op zowel kleine als oudere kinderen.
 7. Het biedt hen een veel leuke combinatie met veel plezier!
 8. De maximale belasting bedraagt 30 kg
 9. Voor kinderen vanaf een jaar

Grootte:

 1. totale hoogte: 88 cm
 2. traphoogte: 69 cm
 3. uitgangsbreedte: 40 cm
 4. uitlaatlengte: 93 cm

Opmerking:

Alleen volwassenen kunnen de glijbaan openen! Een kind dat op een glijbaan speelt, kan niet onbeheerd worden achtergelaten door een volwassenen!
Eventuele mechanische schade moet worden gemeld voordat u de dia indient. Na indiening van de dia worden geen claims voor mechanische schade geaccepteerd.

Informatie van verkoper
EAN5903313984652
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd0 - 99 jaar

Loading...