€ 119.00
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Luxe A4 schrijfmap van bruin vintage leer

Knox

Leren schrijfmap A4 met luxe binnenwerk en iPad-vak

De Knox conferentiemap scoort door zijn elegante ontwerp en doordachte indeling met links een luxe organizer en rechts ruimte voor een A4-schrijfblok.

Deze documentenmap is gemaakt van sterk, ecologisch gelooid rundleer. Hierdoor heeft deze een doorleefde vintage uitstraling, die in het gebruik alleen maar mooier wordt.

Highlights
● Buitenmaten 25,5 x 34,5 x 4,5 cm
● Robuust, plantaardig gelooid rundleer
● Sluit met degelijke ritssluiting
● Voor A4 schrijfblok en met handige organizer
● Met iPad- of tablet vak
● Fair made in India


Handige indeling

De Knox heeft aan de linkerzijde een handige organizer voor het overzichtelijk opbergen van allerlei zaken. Er zijn vakjes voor pasjes en visitekaartjes, alsmede insteekvakjes waarvan een met een zichtvenster.

Daarnaast is er een groot insteekvak, een ritsvak en een vak waar een tablet of iPad in past. In het midden vind je nog een lus voor een pen en rechts kun je een schrijfblok bevestigen.

Plantaardig gelooid leer

Deze schrijfmap is gemaakt van rundleer van hoge kwaliteit, dat hoofdzakelijk met plantaardige stoffen is gelooid. Daarna is het behandeld met olie, wat het leer een natuurlijke en ruige vintage uitstraling geeft. Hierdoor behoudt het zijn natuurlijke karakter en zal het in de loop der tijd een prachtig patina krijgen.

Vanwege het hoge vetgehalte kan het leer in het begin licht afgeven. Dit is echter zuiver plantaardig en zal met een normale wasbeurt volledig verdwijnen.

Informatie van verkoper
EAN8719743360044
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd0 - 99 jaar

Loading...