€ 20.99
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

MinikOiOi vakjesbord met zuignap

Woody Brown

Bord met zuignap

Deze borden met zuignap van MinikOiOi hebben een mooi design en zijn daarnaast ook nog eens super handig. De zuignap onderop het bord zorgt ervoor dat het bordje een heel stuk beter op de tafel blijft staan. Heel handig voor de fase waarin jouw kindje zelf leert eten. Daarnaast is het MinikOiOi bord een lust voor het oog met de milde kleuren. De MinikOiOi borden zijn verkrijgbaar in zes mooie kleuren. Roze, donkerroze, blauw, groen, geel en grijs. Maak er een mooie set van met een bijpassende MinikOiOi kom, bamboe lepels of een handige slab.

‚ÄčVakjesbord met zuignap

De zuignap borden van MinikOiOi zijn in 3 verschillende vakjes verdeeld. Een groot voordeel hiervan is dat je de verschillende soorten eten apart van elkaar kunt serveren. Op deze manier kunnen beginnende eters alle smaken apart van elkaar proeven. Het apart proeven van de smaken is erg goed voor de smaakontwikkeling van kindjes. Daarnaast zijn er kinderen die beter als het eten apart van elkaar ligt in plaats van op een grote hoop. (O en het apart houden van sausjes is ook een grote plus!)

Duurzaam materiaal

Omdat de MinikOiOi borden met zuignap gemaakt zijn van 100% duurzaam siliconen en geverfd zijn met veilige kleurstoffen zijn ze volledig duurzaam en onschadelijk voor je kindje. Dit gecombineerd met het hippe uiterlijk zorgt ervoor dat je altijd een echte eye catcher op tafel hebt staan.

Oven en vaatwasser

Het MinikOiOi bord is geschikt voor de vaatwasser en oven.

Verkrijgbaar in 9 verschillende leuke kleuren: blauw, bubble beige, donkerroze, geel, groen, grijs, river green, roze en woody brown

Algemeen
TitelMinikOiOi vakjesbord met zuignap - Woody Brown
VerkoperDe Gele Flamingo
Overige kenmerken
Aantal delen1
Aantal stuks in verpakking1 stuk(s)
Elementen serviessetKinderbordje
Geschikt voor aantal personen1
KleurWoody Brown
MagnetronbestendigNee
MateriaalSiliconen
Met zuignapJa
Vaatwasser veiligJa
Verpakkingsinhoud1 MinikOiOi vakjesbord met zuignap woody brown
VriezerbestendigNee
WegwerpNee
Informatie van verkoper
EAN8681176332458
CategorieBaby
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...