€ 19.95
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Etui of pennenzak van gerecyclede cementzakken

Ravi, olifant

Etui van gerecyclede cementzakken met twee ritsvakken

Deze stoere, compacte etui mag niet ontbreken in jouw school- of werktas. Hij is klein maar fijn en erg handig door de twee vakjes en de lus aan de buitenkant om hem op te hangen of vast te maken in je tas. Makkelijk schoon te maken en erg stevig door het bijzondere materiaal waarmee hij gemaakt is: gerecyclede cementzakken.

Ook erg leuk: ieder exemplaar is uniek. Daardoor kan de etui die je ontvangt licht afwijken van de foto. De olifant of kameel staat echter altijd prominent voorop.

Highlights
● Gemaakt van gerecyclede cementzakken
● Sterk & lichtgewicht - 22 gram
● Spatwaterdicht & duurzaam
● Afmetingen: 21 x 13 cm
● Makkelijk schoon te maken
● Sluit af met een degelijke rits
● Ieder exemplaar is uniek
● Fair made in Cambodja

Praktisch en stevig
Doordat het materiaal waarvan hij gemaakt is eerst gebruikt werd voor cementzakken, kan deze etui wel tegen een stootje. Ook is hij spatwaterdicht.

De etui is volledig gevoerd en erg mooi afgewerkt. En er past heel wat in, naast pennen en potloden bijvoorbeeld een klein liniaal of een geodriehoek. Ook is hij makkelijk schoon te maken. Kortom, praktisch en zeer stevig.

Vervagen door gebruik
De prints kunnen door intensief gebruik wat vervagen. Dit komt doordat het materiaal bedrukt is met een ander doel, namelijk eenmalig gebruik als cementzakken. Dit maakt dus dat de bedrukking niet super slijtvast is. Maar dit draagt wel bij aan de charme van deze artikelen.

Fair made in Cambodja
De tassen worden gemaakt in een sociale werkplaats in de hoofdstad van Cambodja, Phnom Phen. Hier werken voornamelijk gehandicapte ambachtslieden. Op deze manier wordt ernaar gestreefd, de levensstandaard van mensen met een handicap te verbeteren. Daarnaast hebben ze de bewonderenswaardige missie om Cambodja schoner te maken door gerecyclede materialen te gebruiken in hun creaties.


Algemeen
TitelEtui of pennenzak van gerecyclede cementzakken - Ravi - olifant
VerkoperMoreThanHip.nl
Informatie van verkoper
EAN8719743366510
CategorieKantoor & School ❯ Schoolspullen
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...