€ 24.95
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

Water

stijlvolle set ketting en oorbellen met blauw

Stijlvolle set ketting en oorbellen met blauwe agaat

Prachtige set oorbellen en ketting die het element ‘water’ illustreert. Ontdek alle 5 de elementen in onze leuke setjes sieraden. Voor welke kies jij? Wordt het lucht, water, vuur, aarde of toch liefde… Leuk om te geven, maar ook heel leuk om te krijgen!

Highlights
? Set met oorbellen en ketting
? Gemaakt met blauwe agaat
? Draaglengte ca. 25 cm; totale lengte ca. 50 cm
? Verkrijgbaar in 5 uitvoeringen
? Goudkleurige messing
? Fair made in Colombia

Blauwe agaat
De set is in de basis gemaakt van goudkleurige messing, ofwel geelkoper. Daaraan zijn allerlei mooie, blauwe steentjes gemaakt van agaat in verschillende vormen toegevoegd. De agaatjes geven het element ‘water’ weer. De set heeft een prachtige uitrstaling en maakt je outfit echt af.

De ketting is op meerdere lengtes te dragen door het sluitinkje te verstellen. De oorbellen zijn voorzien van siliconen achterkantjes, om kwijtraken te voorkomen. Daarnaast is de set fijn om te dragen, aangezien de agaatjes niet zwaar zijn.

"I’m like water.
Delicate enough to slip easily through fingers,
yet strong enough to hold up a ship.

Water is a cleansing, healing, psychic, and loving element. Wearing this piece will remind you to be balanced; with the soft and loving touch, with the capability of motion and fluidity, but with the force to support the weight of a ship.

Remember that the spirit is like water; if it doesn't flow it stagnates. "

Informatie van verkoper
EAN8719743360372
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd0 - 99 jaar

Loading...