€ 22.95
inclusief BTW
exclusief verzendkosten

MinikOiOi

Kom met zuignap en deksel, Bubble Beige

MinikOiOi kom met zuignap Bubble Beige

De borden van MinikOiOi met zuignap aan de onderkant zijn een groot succes en zorgen al voor heel veel gezellige maaltijden. De MinikOiOi borden hebben een mooi design en plakken goed aan de tafel. Ben jij al overtuigd van de borden, maak je set nu af met een kom met zuignap. De kommen zijn in dezelfde kleuren verkrijgbaar als de borden, evenals de slabben (Flexibibs) en lepels.

Kom met zuignap

Eet jouw kindje graag een toetje of soep? Of heb je een lekker schaaltje met fruit? Laat je kindje lekker zelf eten met een kom van MinikOiOi. Je kindje kan de kom met inhoud niet meer op de grond gooien door de handige zuignap aan de onderkant. Hierdoor kan jouw kindje heerlijk zelf eten zonder dat het huis een grote bende word.

Kom met deksel

Naast het grote voordeel van een zuignap hebben de kommen van MinikOiOi nog een ander groot pluspunt, ze zijn afsluitbaar met een deksel. Zo neem jij het eten van je kindje gemakkelijk mee in bijvoorbeeld je tas. Ook handig voor kinderen die bijvoorbeeld op de opvang of school een bakje fruit mee willen nemen.

Zelf leren eten

Het zelf leren eten bij jonge kinderen is super goed voor de fijne motoriek. Vaak beginnen ze met hun handjes, al snel weten ze precies waar hun mond zit en brengen ze de kleinste stukjes eten naar hun mond. Een vervolgstap is het leren eten met een lepel, dit is al een beetje moeilijker. Maar met een beetje oefenen eet je kindje al snel zelfstandig van een lepel. Maak jouw MinikOiOi set compleet met een prachtige bamboe lepel.

Duurzaam materiaal

Omdat de MinikOiOi kommen met zuignap gemaakt zijn van 100% duurzaam siliconen en geverfd zijn met veilige kleurstoffen zijn ze volledig duurzaam en geven geen schadelijke, ongezonde stoffen af als je kindje warm eten uit de kommen eet.

Oven en vaatwasser

De MinikOiOi kommen met zuignap zijn geschikt voor de vaatwasser en oven.

Algemeen
TitelMinikOiOi - Kom met zuignap en deksel - Bubble Beige
VerkoperGewoonGroener
Overige kenmerken
Aantal delen1
Aantal stuks in verpakking1 stuk(s)
Elementen serviessetKommetje
Geschikt voor aantal personen1
Gewicht150 g
KleurBubble Beige
MagnetronbestendigNee
MateriaalSiliconen
Met zuignapJa
OvenbestendigNee
Vaatwasser veiligJa
Verpakking breedte300 mm
Verpakking hoogte300 mm
Verpakking lengte300 mm
Verpakkingsinhoud1 grijze MinikOiOi kom met deksel
VriezerbestendigNee
WegwerpNee
Informatie van verkoper
EAN8681176332472
CategorieBaby
Automatische classificering
GeslachtU
Leeftijd14 - 100 jaar

Loading...